"CANVIANT LA MIRADA" 1er. CONCURS DE MICRORELATS DE TEMÀTICA DE GÈNERE

Dilluns, 25 de gener de 2016 a les 11:14

HADAR, associació per a la igualtat, organitza dins els actes de celebració del 8 de març, Dia Internacional de la Dona Treballadora, aquest primer concurs de microrelats relacionats amb temàtica de gènere (homes i dones), promovent bàsicament la igualtat de gènere i difuminant les barreres entre gèneres.

Bases de la convocatòria:

- Temàtica: qualsevol relat relacionat amb temàtica de gènere (homes i dones), promovent bàsicament la igualtat de gènere i difuminant les barreres entre gèneres.

- Dues categories: de 15 a 18 anys i de 19 en endavant.

- Els relats presentats no podran excedir les 400 paraules.

- Caldrà presentar el relat sota pseudònim. S’hauran de presentar dos exemplars de cada relat, i adjuntar un sobre tancat amb el nom i cognoms, i telèfon de contacte de l’autor del relat.

- La data límit d’entrega serà el dia 19 de febrer de 2016. S’haurà d’entregar a l’oficina d’atenció al ciutadà de l’Ajuntament de Tona (OAC) en horari d’atenció al públic, essent el dia 19 de febrer a les 14h la data límit en que es recepcionaran els relats.

- Es premiarà un relat de cadascuna de les categories presentades, reservant-se el dret el jurat de deixar el premi desert si consideren que la qualitat dels relats no és l’adequada. El jurat estarà format per persones qualificades, provinents de l’àmbit de l’ensenyament, de la igualtat i de la pròpia associació. Els imports dels dos premis serà de 150€ cadascun.

- El veredicte i l’entrega de premis tindrà lloc el dia 5 de març dins el marc de la commemoració del Dia Internacional de la Dona Treballadora, durant el Sopar de Dones a la Sala de La Canal. Pel assistir al sopar cal compra prèvia de tiquet (que es posarà a la venda més endavant).

Darrera actualització: 25.01.2016 | 11:18

Imatges