CONCURS PÚBLIC PER LA CREACIÓ DEL CONTE DE REIS

Dimecres, 31 d'octubre de 2018 a les 00:00

Amb l’objectiu de motivar i promocionar el talent entre joves de secundària en la seva art per l’escriptura i dibuix, la regidoria d'ensenyament convoca, un any més, el concurs públic per a la creació del conte de reis.

Aquesta convocatòria, que té per objectiu la creació d’un conte per repartir entre els infants de 0 a 8 anys que visitin els reis a la plaça Major el proper dia 5 de gener de 2018, va adreçada a tots els alumnes de secundària obligatòria de les escoles de Tona i els alumnes que, empadronats a Tona, estudien en escoles de fora del municipi.

Aquest concurs està dividit en 2 categories en les quals els joves podran participar segons el curs que imparteixin en el moment de presentar els treballs. Així la categoria 1 en formen part els joves que estan cursant 1er i 2on de l’Educació Secundària Obligatòria, i la categoria 2 els joves que estan cursant 3er i 4rt de l’Educació Secundària Obligatòria.

Els contes guanyadors rebran com a premi la publicació del conte, que es repartirà a la cavalcada de Reis, i la narració del mateix per part d’un/a contaria a la biblioteca Caterina Figueres de Tona.

Consulteu les bases de participació.

 

Darrera actualització: 31.10.2018 | 13:15