LLIURAMENT DEL PREMI NOI DE TONA 2021 A L'ESPLAI GÜITXI-GÜITXI

Dilluns, 21 de febrer de 2022 a les 00:00

El diumenge 20 de febrer van tenir lloc, a la plaça Major i a l'exterior de l'Espai Muriel Casals, totes les activitats festives que l'Esplai Güitxi-Güitxi va organitzar per celebrar l'atorgament del premi Noi de Tona 2021 a l'entitat.

Ahir diumenge 20 de febrer van tenir lloc, a la plaça Major i a l'exterior de l'Espai Muriel Casals, totes les activitats festives que l'Esplai Güitxi-Güitxi va organitzar per celebrar l'atorgament del premi Noi de Tona 2021 a l'entitat.

La jornada va començar a les 10 h amb una xocolatada a la plaça Major, que va donar pas a jocs de cucanya, que van fer moure i ballar a petits i grans. Seguidament, una cercavila amenitzada per gralles i tota mena d'instruments va acompanyar a tothom fins a l'exterior de l'Espai Muriel Casals. Allà, va ser el torn del vermut i d'un dinar popular amb la presència d'unes 120 persones.

Amb la panxa plena, un grup d'exmonitors i monitores van realitzar una animació infantil tot versionant la famosa cançó "Ai Mama" de Rigoberta Bandini i seguidament es va jugar a una divertida partida del joc del llop.

L'entrega del premi va tancar els actes i va que va comptar amb les intervencions de l'alcalde de Tona i regidor de Cultura i Educació, Amadeu Lleopart, del regidor de Participació i Joventut, Guiu Grau, infants i joves de tots els grups d'edat de l'esplai, monitors i monitores actuals de l'esplai, així com representants de cada generació.

Enhorabona, Esplai Güitxi-Güitxi per aquest reconeixament i per molts anys més d'esplai!

Darrera actualització: 21.02.2022 | 17:17