ARRIBA LA FESTA MAJOR D'HIVERN

Dimecres, 20 de novembre de 2013 a les 16:13

Arriba el fred, és temps de festa

Amigues i amics,

Per Sant Andreu, pluja, neu o fred molt greu! Almenys aquesta és la dita, tot i que aquest any el temps s’ha entestat a fer una tardor amb temperatures gairebé estivals.

Amb fred o no, els tonencs tenim una cita amb la festa del nostre patró, Sant Andreu, una festa major d’hivern que enguany està més farcida que mai d’actes i activitats per a tots els públics.

Us oferim una programació que combina activitats institucionals, infantils, juvenils, musicals, esportives, de dansa, d’humor... amb molta participació d’entitats i associacions del municipi, a qui volem agrair la seva gran col·laboració i predisposició. Des de l’Ajuntament valorem molt positivament aquesta complicitat amb les entitats de Tona perquè sumant sinergies aconseguim una millor festa i així també fem poble entre tots.

Tots junts hem fet un esforç perquè els tonencs puguem gaudir d’una gran festa major d’hivern, amb la família i els amics. Us convidem a participar-hi activament, a gaudir-ne i sobretot a passar-nos-ho bé, que prou que ens ho mereixem tots plegats.

Amb l’esperança que trobeu encertada la programació que us oferim, us desitgem una molt bona festa major de Sant Andreu 2013!

Josep Salom i Ges      Lourdes Boneu i Valor

Alcalde                       Regidora de Cultura i Festes

Darrera actualització: 20.11.2013 | 16:34