Celebrat el Ple ordinari de setembre

Dimecres, 27 de setembre de 2023 a les 22:00

El ple de l’Ajuntament de Tona va acordar, per unanimitat, l'inici d'expedient per a la resolució del conveni urbanístic relatiu a la finca Cirera-Bergadà.

El Ple s'ha iniciat amb una explicació del funcionament reglamentari de la sessió del Ple per part de l'alcalde Lluís Ges. Així mateix, el Ple ha volgut reconèixer els èxits esportius recents dels clubs i esportistes de Tona.

Seguidament, la regidora, Judit Sardà, ha comunicat els feminicidis i altres assassinats de dones per violència masclista, així com ha reiterat el rebuig a tota mena d'actes discriminatoris i violents envers les dones. 

- S'ha aprovat la modificació de la Plantilla i de la Relació de Llocs de Treball per creació d'una plaça de personal eventual.

- S'ha aprovat les bases dels pressupostos participatius joves de Tona 2024.

- S'ha aprovat unànimement l'inici d'expedient per a la resolució del conveni urbanístic relatiu a la finca Cirera-Bergadà.

- S'ha aprovat la concessió demanial de l'ús privatiu de les cobertes dels edificis municipals, Ajuntaments, habitatges tutelats, escola d'hostaleria i escola bressol ‘Pa amb Xocolata’ per a la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques.

- El Ple ha aprovat la moció de suport a l'exconseller Miquel Buch i el sergent Lluís Escolà.

Finalment, l'alcalde Lluís Ges, ha donat compte dels punts relatius a la part de control i fiscalització.

Darrera actualització: 29.09.2023 | 16:04