CONCURS DE CARTELLS DE FESTA MAJOR 2021

Dijous, 10 de de juny de 2021 a les 00:00

L'Ajuntament de Tona convoca la primera edició del concurs de cartells de la Festa Major, en què es pretén premiar el talent i la creativitat dels tonencs i tonenques

Termini, forma i lloc de presentació de les sol·licituds


- Les sol·licituds podran presentar-se per escrit mitjançant model normalitzat, que serà signat per l'interessat/da o pel representant legal.

- El model normalitzat de la sol·licitud podrà trobar-se a la pàgina web de l'Ajuntament de Tona: www.tona.cat i a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Tona.

- Les sol·licituds s'hauran de presentar al Registre de l'Ajuntament, en horari d'oficina (de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores) al c/ de la Font, 10, 1a planta - 08551 Tona -Tel. 93 887 02 01.

-El termini de presentació de les sol·licituds finalitzarà el dia 1 de juliol.

- La participació al concurs és gratuïta.

- La participació en el concurs comporta l'acceptació del dictamen del jurat.

- Podran participar a aquesta convocatòria les persones de més de 16 anys, i ho podran fer a nivell individual o en grup. Sent els grups de com a màxim 3 persones.


Informació addicional:


- El cartell que es presenti ha d’incloure el text següent: FESTA MAJOR DE TONA 2021. Del 30 de juliol a l’3 d’agost de 2021.
- Cada participant podrà presentar com a màxim 2 obres.
- Els treballs poden ser realitzats en qualsevol tècnica. L’original s’entregarà a mida A3 (297 x 420 mm) i ha d’anar acompanyat d’un arxiu a 300 ppp en mode CMYK i versió PDF.

 

Votació 

- Previ a la votació els cartells presentats seran validats per un jurat tècnic format per 2 persones professionals de l’àmbit del disseny gràfic i les arts plàstiques i el tècnic de comunicació de l’Ajuntament de Tona, d’acord amb els criteris següents: originalitat, nivell tècnic i presència d’elements identificatius de la Festa Major. 

- Els treballs que superin la validació tècnica es sotmetran a la citada votació popular.

- Les propostes es podran visitar en una exposició ubicada al vestíbul de l'edifici de l'Ajuntament, i també online a través de la plataforma Decidim Tona, des d'on es realitzarà la votació. 

- El període de votació popular serà del 5 a l'11 de juliol.

- El cartell guanyador serà aquell que aconsegueixi més vots. 


Premis

Hi haurà un únic premi valorat en 500 euros, subjecte a les retencions fiscals corresponents.

Consulteu les bases de la convocatòria i el model de sol·licitud

Darrera actualització: 10.06.2021 | 16:42