El CAP Tona inicia el projecte 'CAP A TU'

Dimarts, 9 de gener de 2024 a les 00:00

El projecte CAP a TU consisteix en un seguit d'intervencions que es plantegen des de l'àrea bàsica de salut de Tona per donar a conèixer aspectes claus del funcionament del centre. 

L’Institut Català de la Salut (ICS) de la Catalunya Central impulsa el projecte CAP a TU. L’objectiu és millorar la salut i el benestar de la ciutadania i acostar l’atenció primària a la comunitat oferint xerrades i activitats gratuïtes sobre alimentació, benestar emocional, salut bucodental, prevenció de caigudes, sexualitat i medicació, entre d’altres.

Amb un seguit de xerrades adreçades a tota la població, es pretén fer una aproximació de les noves figures del sistema sanitari de l'atenció primària a la població com són el dietista-nutricionista i la referent de benestar emocional, entre d'altres. Figures que ens brindaran un seguit de tallers amb múltiples temàtiques.

L'objectiu principal, és doncs, acalrir el funcionament del sistema sanitari i donar a conèixer noves figures que formen part de l'equip. A través de xerrades i de forma dinàmica, s'oferiran un seguit de tallers per a tots els públics.

Cicle de xerrades. 
Els dimarts, del 30 de gener al 18 de juny de 2024. De 18 a 19 h al CAP Tona.

30 de gener
Com funcionem al CAP?
Unitat d’Atenció a la Ciutadania

27 de febrer
Lluitem contra el malbaratament alimentari
Dietista-Nutricionista

26 de març
La realitat dels medicaments
Farmacèutica

30 d’abril
Un somriure per sempre (pròtesis dentàries)
Higienista bucodental

28 de maig
Aprenem sobre el document de voluntats anticipades i l’eutanàsia
Treballadora social i metgessa de família

18 de juny
Gestionem l’ansietat
Referent de benestar emocional

 

Darrera actualització: 12.01.2024 | 13:47