FESTA MAJOR DE SANT ANDREU 2015

Dimecres, 18 de novembre de 2015 a les 11:21

Amigues i amics,

Arriba de nou la Festa Major d’Hivern a Tona, la festa de Sant Andreu i, com cada any, esperem que sigui molt participada per tots els veïns i veïnes del municipi.

Entre les activitats programades, on no hi falten les tradicionals sardanes i el concert de festa major, la cursa popular o l’entrega del premi mil•liari, enguany ens agradaria destacar les activitats que es desenvoluparan el diumenge 29 de novembre. Aquest dia comptarem amb una nova edició de la fira d’entitats, acompanyada d’una jornada de portes obertes del comerç local amb promocions i descomptes especials, un espectacle familiar de la mà de la Cia. La Tal i la 15a edició! de la Fira Joc Joc, una fira més enfortida que mai, amb novetats tan a dins del recinte firal com al seu exterior, amb un trenet turístic que ens aproparà al centre del poble per gaudir amb companyia de familiars i amics.

Tot plegat no seria possible sense la col•laboració de persones i entitats que fan possible el programa que teniu a les mans, a tots vosaltres volem donar-vos les gràcies per fer que la festa de Sant Andreu sigui la festa del poble per excel•lència.

Us animem, doncs, a participar d’aquesta programació d’activitats plena de bullici i calidesa enmig d’una tardor que sembla que no vulgui donar pas al fred de l’hivern.

Bona festa major de Sant Andreu 2015!

Josep Salom i Ges      Maria Lourdes Boneu i Valor
Alcalde                       Regidora de Cultura i Festes

Darrera actualització: 18.11.2015 | 11:24