Festa Major d'Estiu 2023

Dimecres, 19 de juliol de 2023 a les 09:00

La Festa Major de Tona es presenta oficialment per omplir el poble d'alegria i celebració del 4 al 8 d'agost.

Benvolgudes i benvolguts,

Arriba el primer cap de setmana d'agost i, per tant, una de les festes més estimades pels tonencs i les tonenques. De nou, cinc dies ompliran el poble d'alegria amb més de 30 activitats per a tots els públics i gustos. L'any passat, després de dos anys de restriccions, vam poder tornar a la normalitat amb gran èxit. Així doncs, l'edició d'enguany s'albira com la de la consolidació del retorn d'aquesta celebració propera i popular. 

La programació que teniu a les mans no hagués estat possible sense la tasca de les regidories, treballadors i treballadores de l'Ajuntament, així com entitats i col·lectius que s'han implicat a pensar-la i organitzar-la. Moltes gràcies a tots i totes. Així mateix, volem recordar que la Festa Major també compta amb activitats autogestionades com La Nota que enriqueix encara més aquests dies de celebració.

Recordeu que totes i tots hem de poder gaudir de la festa; per tant, el respecte a totes les persones és prioritari. Volem una festa segura, sense violències masclistes ni LGTBIQ+ fòbies.

Molt bona Festa Major!

Equip d'Alcaldia

Darrera actualització: 21.07.2023 | 14:06