FOMENTEM LA PARTICIPACIÓ CIUTADANA A TONA

Dilluns, 4 de d’abril de 2022 a les 00:00

Amb la voluntat de fomentar i millorar la participació ciutadana del municipi, us convidem a participar en aquesta enquesta que ens permetrà recollir informació i opinions sobre les oportunitats de participació ciutadana que existeixen en el municipi i propostes de millora.

L'enquesta consta de quatre blocs de preguntes sobre aspectes relacionats amb els canals de comunicació, els processos i mecanismes de participació, i la participació en les entitats i el teixit comunitari de Tona.

Les dades recollides permetran a l'Ajuntament de Tona de saber quines accions són més valorades i quines s’han de millorar per poder generar més participació en la política pública municipal.

Algunes indicacions abans d’emplenar l’enquesta:

- L'enquesta es pot emplenar en format digital o en paper (a l’Oficina d’Atenció Ciutadana), però et demanem que optis únicament per una de les dues opcions i l'emplenis només una vegada.
- Respondre-la és voluntari i es pot fer de manera anònima, però si estàs interessat/da a participar en les accions proposades o que et mantinguem informat/da, ens pots deixar un telèfon o correu electrònic de contacte al final del formulari.
- Les dades personals facilitades seran emprades únicament amb aquesta finalitat: de posar-nos en contacte amb els veïns i veïnes interessades.

Podeu respondre l’enquesta fins al dia 2 de maig de 2022. 

 

Darrera actualització: 04.04.2022 | 11:35