Fomentem la salut sexual

Dilluns, 10 de juny de 2024 a les 00:00

Afavorir la salut sexual de les persones i sobretot de les dones és un dels propòsits de l’Ajuntament. Encara avui dia, cal millorar el tractament de patologies que afecten només a les dones i que estan invisibilitzades.

La salut sexual és un aspecte de la vida del qual no se n’ha parlat prou durant molts anys i, per tant, ha estat molt desconegut.

És per això que des de la regidoria de Feminismes i LGTBI ens va semblar oportú convidar a la Mireia Grossman que és fisioterapeuta, fisiosexòloga, osteòpata i una gran comunicadora. Així doncs, amb el programa d’Igualtat de la Mancomunitat hem portat a terme un cicle de 3 sessions gratuïtes en format tallers-xerrades.

Els tallers estan sent un èxit perquè s’han tractat temes que han estat tabú durant molts anys de manera pràctica, distesa i amb el toc d’humor que caracteritza l’estil d’aquesta gran professional del sol pelvià.  A la darrera sessió del 19 de juny anomenada ‘Sexualitat madura i menopausa, sexualitat sàvia’ també es donarà a conèixer el nou recurs educatiu ‘Descobrir-nos és un plaer‘ adreçat a tota la població.

Per ampliar més informació sobre la temàtica es pot consultar tota la informació a l’apartat web de l’Ajuntament de Feminismes i LGTBI.

 

Darrera actualització: 10.06.2024 | 14:26