GERARD CILLEROS, GUANYADOR DE LA PRIMERA CONVOCATÒRIA DE PROJECTES D’ART 'CAN SEBASTIÀ JOVE'

Dilluns, 17 de de gener de 2022 a les 00:00

La Fundació Privada Buxaderas-Grau ha atorgat al jove tonenc Gerard Cilleros, estudiant de grau de fotografia, la primera convocatòria de projectes d’art Can Sebastià Jove.

Es tracta d’un projecte fotogràfic que du per títol Encounters On The Invisible Line. És una aproximació fotogràfica a les fronteres de la comarca d’Osona, precisament en aquests anys en què les limitacions de moviments ens han fet adonar més que mai d’aquests límits fronterers. L’autor ha fotografiat setze punts del perímetre de la comarca just en les interseccions entre el límit comarcal i diversos eixos traçats des del centre del mapa seguint la direcció dels punts cardinals. Setze localitzacions equidistants, en certa manera aleatòries i absolutament desconegudes abans d’emprendre el projecte. Es tractava d’enfrontar-te a un paisatge que et venia donat. Més que imatges sublims de la bellesa natural que envolta la comarca, les imatges han resultat ser, sobretot, testimonis de la petjada humana en el paisatge, sovint amb elements o objectes trivials o en desús.

La inauguració de l’exposició a la sala de can Sebastià, al carrer Major 12, tindrà lloc el divendres 4 de març a les sis de la tarda.

Darrera actualització: 17.01.2022 | 11:36

Imatges

Can Sebastià