INICI DE LES OBRES DE CONSTRUCCIÓ DEL BON PREU A LA PLAÇA MAJOR

Dijous, 2 de de juny de 2022 a les 00:00

El proper 15 de juny s’iniciaran les obres de construcció d’un Bon Preu a la plaça Major de Tona. La durada prevista de les obres, segons els responsables de l’empresa constructora, és de 10 mesos.

La primera fase de construcció consisteix en l’enderroc de l’edifici actual, i està previst que hagi finalitzat en un període màxim de 2 mesos. Durant aquesta primera fase, i mentre no es pugui garantir la seguretat a l’entorn de la Plaça, es traslladarà el mercat setmanal al carrer de Torras i Bages.

Així mateix, les obres d’enderroc tindran una sèrie d’afectacions a la mobilitat en el centre del poble que es concreten així:

-              Prohibició de la circulació al carrer de la Font de dilluns a divendres de les 7 a les 19 hores, excepte veïns i vehicles d’obra.

-              Afectacions puntuals al carrer del Call per pas de vehicles d’obra. (Se senyalitzarà adequadament i, quan calgui, hi haurà presència de la Policia Local).

Per garantir el correcte desenvolupament de la Festa Major d’Estiu, les obres quedaran aturades entre els dies 5 i 9 d’agost, ambdós inclosos.

Per últim, la previsió és que durant el primer trimestre del 2023 s’iniciïn les obres de reforma de la plaça Major, una vegada acabades les obres d’estructura del Bon Preu i es garanteixi així que no hi haurà pas de vehicles de gran tonatge per la Plaça.

Darrera actualització: 02.06.2022 | 11:05