La Biblioteca apropa la lectura a tots els infants de Tona

Diumenge, 17 de novembre de 2013 a les 14:27

Algunes famílies ja han conegut de primera mà el que significa Tastalletres, el projecte de la Biblioteca que vol apropar la lectura per plaer a tots els infants del municipi.

Aquest any, per primera vegada es fa extensible a tots els alumnes fins a P5, ampliant el seu abast més enllà de la primera etapa de la infància amb Lletra Menuda. Dos iniciatives que formen part de Creixem llegint, el treball que desenvolupa la Biblioteca per al foment de la lectura al municipi.

Les motxilles de llibres que de forma setmanal s'emportarà cada un dels alumnes des dels 0 als 5 anys, inclouen cinc tipologies de llibres totalment nous -tradicional, hàbits i conductes, àlbum il·lustrat, innovador/experimental, personatges coneguts de la literatura infantil- i un diari de lectura per a que pares/tutors i infants puguin anotar les seves impressions al compartir aquest temps de lectura amb els seus fills.

Des d'aquest espai volíem agrair el suport econòmic de la regidoria de Benestar social i Sanitat de l'Ajuntament de Tona i la col·laboració dels professors de totes les escoles del municipi, de les regidories d'Ensenyament i Joventut i del Casal d'Avis de Tona, especialment a les voluntàries Dolors Rovira, Teresa Coch i Rosa Canadell creadores de les motxilles, realitzades amb material reciclat.

Darrera actualització: 15.11.2013 | 14:31