LA JUNTA DE L'ASSOCIACIÓ DE GENT GRAN PARTICIPA EN DUES SESSIONS FORMATIVES

Dimarts, 29 de de març de 2022 a les 00:00

Els dimecres 16 i 23 de març s’han realitzat a Santa Eulàlia de Riuprimer unes jornades formatives adreçades a les juntes directives de les associacions de gent gran dels municipis de la Mancomunitat La Plana, entre les quals l'associació de gent gran de Tona, amb l’objectiu de continuar amb la seva capacitació, l’intercanvi de coneixements i la creació i l’enfortiment de vincles entre les entitats.

Les sessions s’han desenvolupat al Casal El Puig de Santa Eulàlia de Riuprimer durant 5 hores, sota el títol “Les obligacions de les entitats” i han anat a càrrec del CAE. Durant els dos matins de formació s’han treballat aspectes relacionats amb la gestió de les associacions, el registre d’associacions, les obligacions legals i la gestió econòmica i fiscal.

La valoració de les dues jornades ha sigut molt positiva, tant pel que fa als continguts de la formació, com per l’espai de trobada en el que s’han pogut compartir informacions i conèixer realitats de les diferents juntes i casals dels municipis de la Mancomunitat La Plana.

Alhora es valora molt positivament la implicació de les entitats de gent gran del territori, ja que a les dues sessions s’han convocat un total de 19 persones de les 8 juntes directives del Casal Sant Jordi d’Aiguafreda, la Llar del Jubilat dels Hostalets de Balenyà, el Casal d'Avis de Folgueroles, l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Sant Miquel de Balenyà, el Casal El Puig de Santa Eulàlia de Riuprimer, l'Associació de Jubilats de Taradell, l'Associació de Jubilats de Tona i el Casal Flor del Montseny de Viladrau.

A aquestes sessions formatives, que fa més de 8 anys que es porten a terme, s’hi vol donar continuïtat durant l’any 2022 per tal de seguir oferint un espai de trobada, intercanvi i coneixement que permet enriquir el funcionament i la gestió de les juntes dels Casals de la Mancomunitat La Plana.

L’organització de la formació ha anat a càrrec de la Mancomunitat La Plana i en coordinació amb els Ajuntaments de cada municipi, a través del programa de dinamització de gent gran.

Darrera actualització: 29.03.2022 | 08:35