L’AJUNTAMENT DE TONA ACTIVA EL CENS CULTURAL DE TONA

Dijous, 28 d'octubre de 2021 a les 00:00

A partir del 2 de novembre les persones de Tona que, a títol individual o en grup, desenvolupen activitats vinculades a les arts, la cultura i el coneixement, podran donar-se d’alta al cens.

Aquest cens  esdevindrà un espai obert per a la projecció de les persones professionals o amateurs que duen a terme activitats culturals. Pretén doncs, ser un aparador que visibilitzi les propostes que es desenvolupen a la nostra localitat i també un servei que facilitarà la disponibilitat d'un llistat de propostes les quals poden formar part de les accions de programació ofertades per l'Ajuntament de Tona.

Amb la seva publicació es pretén aconseguir una bona difusió i projecció de la cultura, però a més, estimular altres persones a difondre el seu treball i coneixements en benefici de totes i tots.

Les persones interessades es podran donar d’alta al cens a través d’un formulari accessible des de Google Forms. Una vegada es disposi  d’un volum important d’altes, en un espai curt de temps, es posarà en marxa un portal web que ja s’està configurant on apareixeran les propostes indexades per temàtiques.

Darrera actualització: 28.10.2021 | 11:42