L'Ajuntament de Tona és distingit en 3 modalitats del Premi Nacional Bandera Verda, municipi responsable

Dimecres, 12 de juny de 2013 a les 10:47

La Federació d'Usuaris de Consumidors Independents, FUCI, va fer entrega ahir dels premis de la XII Edició del concurs nacional, Bandera Verda- municipi responsable als ajuntaments espanyols.

L'acte, presidit per l'Excma. Sra. Ministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, Ana Mato Adrover i l'Excm. Sr. Minsitre d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, Miguel Arias Cañete va servir per reconèixer la tasca de 67 municipi espanyols en l'àmbit del medi ambient.

A través d'aquests premis es reconeix la feina d'aquelles administracions locals que promouen un consum responsable per garantir un desenvolupament sostenible. Cal destacar la importància d'aquest premi ja que, a més de Tona, només 2 municipis més de Catalunya han rebut aquest distintiu.

Així, Tona ha rebut el premi 3 estrelles per la seva gestió en les modalitats de residus, neteja i jardineria, gestió de l'aigua i consum energètic i contaminació.

Ara, tot el treball i l'aposta ferma per millorar el servei a la ciutadania i el respecte pel medi ambient se'ns ha reconegut amb el lliurament d'aquest guardó d'àmbit nacional tan important, un reconeixament que no hagués estat possible sense la col.laboració de tota la ciutadania.

Darrera actualització: 24.10.2013 | 11:22

Imatges