L'AJUNTAMENT DE TONA HA ESTAT DISTINGIT AMB EL SEGELL INFOPARTICIPA

Dijous, 3 de juny de 2021 a les 00:00

El passat dia 10 de maig de va tenir lloc l’acte d’entrega de la 8a edició del Segell Infoparticipa en reconeixement a la qualitat i transparència de la comunicació pública local. En aquesta edició del Segell Infoparticipa 2020, l’Ajuntament de Tona ha obtingut una puntuació del 98%.

El Mapa Infoparticipa és una plataforma que va ser creada pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB (LPCCP) per publicar els resultats d’avaluar la informació que ofereixen els Ajuntaments, els Consells Comarcals i les Diputacions en les seves pàgines web, amb l’objectiu de promoure la seva millora. En aquesta avaluació s'han produït modificacions en alguns indicadors i s'ha incrementat el seu nombre, passant de 48 a 52, posant especial atenció en la qualitat de la informació, en la seva actualització i comprensió.

Enguany, a l'edició 2020, s'atorga el Segell Infoparticipa a 121 ajuntaments (vuit més que l'any passat), dels quals, 39 han obtingut un 100% d'indicadors positius. En el cas dels consells comarcals, onze d'ells obtenen el Segell Infoparticipa (cinc més que en l’edició anterior). Assenyalar que per primera vegada un Consell obté el 100%: el Baix Llobregat, presidit per una dona. Els onze consells comarcals són: Montsià; Osona; Baix Ebre; Berguedà, Garrotxa; Gironès; Moianès; Vallès Occidental; Vallès Oriental; Alt Penedès i Baix Llobregat. Pel que fa a les diputacions, reben el Segell Infoparticipa les mateixes tres que el van obtenir a les quatre edicions anteriors: Barcelona, Girona i Tarragona.

Podeu ampliar la informació del Mapa Infoparticipa accedint a www.infoparticipa.com

Darrera actualització: 28.06.2021 | 10:54

Imatges