L'AJUNTAMENT DE TONA OBTÉ EL SEGELL INFOPARTICIPA 2021 AMB UNA PUNTACIÓ DEL 98%

Dimecres, 11 de maig de 2022 a les 18:25

És el sisè any consecutiu que l'Ajuntament de Tona obté aquest guardó, enguany complint 51 dels 52 indicadors. 

El Mapa Infoparticipa és una plataforma que va ser concebuda l'any 2012 pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona (LPCCP) per publicar els resultats d'avaluar la informació que ofereixen els ajuntaments, els consells comarcals i les diputacions en les seves pàgines web, amb l'objectiu de promoure’n la seva millora. Actualment aquest projecte es gestiona des del nou grup de recerca ComSET (Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència) fruït de la fusió del Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural i Publiradio.

En l’edició 2021-2022, igual que en l’anterior del 2020, es mantenen els 52 indicadors que avaluen la qualitat i transparència de la comunicació pública local, basats en la Llei de Transparència.

És el sisè any consecutiu que l'Ajuntament de Tona obté aquest guardó, enguany complint 51 dels 52 indicadors. 

El lliurament de guardons va tenir lloc el passat dilluns, 9 de maig, a la Sala d’Actes del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona, en un acte al qual hi van assistir l'alcalde Amadeu Lleopart i el regidor de participació, comunicació i transparència, Guiu Grau. 

Darrera actualització: 12.05.2022 | 08:43