L'AJUNTAMENT DE TONA S'ADHEREIX A L'ATURADA DE PAÍS

Dimarts, 19 de febrer de 2019 a les 00:00

Davant el moment excepcional que viu el país, en què els representants legítims del govern de Catalunya estan sent jutjats per haver posat urnes i haver permès que la ciutadania expressés lliurement la seva opinió sobre el futur polític del país, l’Ajuntament de Tona ha pres la decisió de sumar-se a l’aturada de país convocada per dijous 21 de febrer, en solidaritat amb els presos polítics i en protesta per la injustícia d’aquest procés contra els representants legítims de Catalunya.

La decisió s'ha près de comú acord entre l’Ajuntament i el Comitè de Personal, i per unanimitat dels grups polítics representats al consistori.

És per això que us informem que el proper dijous tots els serveis municipals, inclòs el servei d’escola bressol, estaran tancats. Lamentem les molèsties que aquesta mesura pugui ocasionar, però considerem que la causa s’ho mereix, atesa la gravetat dels fets. Així mateix, us animem també a adherir-vos a l’aturada de país, per mostrar el rebuig del poble de Tona al Judici de la Vergonya.

Darrera actualització: 19.02.2019 | 12:42