L'AULA DE TONA, MÚSICA TRADICIONAL I POPULAR, ENGEGA LA SEGONA EDICIÓ DE TALLERS FORMATIUS

Dimarts, 20 de setembre de 2022 a les 00:00

L’oferta formativa constarà de 4 tallers: acordió diatònic, gralla, flabiol i tamborino i percussió que es duran a terme a l’Espai Muriel Casals, eix vertebrador i de relació per la cultura popular a Tona.

Enguany s’estrena una col·laboració amb l’Escola Municipal de Música de Tona, que permetrà posar en marxa accions conjuntes com tallers i actuacions.

L’Aula de Tona. Música tradicional i popular és un projecte que neix per oferir un espai d’aprenentatge de la música tradicional a través dels instruments que li son propis, donar un servei als ciutadans del territori i satisfacció a tot un seguit de persones interessades en practicar, aprofundir, o simplement conèixer i gaudir, de la música tradicional i folk. L’Aula de Tona assumeix la responsabilitat de cohesionar la comunitat de música tradicional del territori en tota la pluralitat de manifestacions artístiques de cultura popular i normalitzar i millorar l’aprenentatge d’instruments tradicionals.

Els tallers i el professorat. L’activitat pedagògica s’orienta principalment a la pràctica directa amb l’instrument i s’organitza trimestralment amb 10 sessions col·lectives i individuals, per tal de compartir el gaudi en la interpretació, posar en comú els coneixements i habilitats, i desenvolupar la capacitat d’ús d’aquestes músiques per les diferents funcions socials que els pertoca: cantar, tocar, ballar, celebrar, fer festa...

Inscripcions. L’Aula de Tona és oberta a tothom interessat en la matèria, sense limitació d’edat ni de lloc de residència. Totes aquelles persones interessades en aquests tallers poden inscriure’s al web www.tallersdelcat.tradicionarius.cat o sol·licitar més informació al correu electrònic aulatona@gmail.com

Darrera actualització: 20.09.2022 | 12:39