Marina Gibaja i Ivan Dot, subcampions de l'International Roller Cup 2013

Dimecres, 4 de desembre de 2013 a les 12:55

Segona posició de la parella Ivan Dot i Marina Gibaja a la IRC (International Roller Cup) celebrada el passat cap de setmana a Mòdena (Itàlia) com a integrants del equip Syac.

Els patinadors del CPA Tona han obtingut una més que meritòria segona posició en una competició de caire mundial, retransmesa en directe en HD per la televisió italiana i americana.

Patinadors seleccionats de països com Japó, EUA, Xile, França, Itàlia i Portugal, Brasil i Argentina, tots ells medallistes mundials i europeus, han competit entre si per equips, on hi havia un representant de cada modalitat (individual masculí i femení, parelles d'artístic i parelles de dansa).

L’equip Syac estava format per:

Cristina Trani (Itàlia) Campiona mundial sènior

Elena Lago i Marco Garelli (Itàlia) Subcampions mundials sèniors parelles d’artístic.

ShingoNishiki (Japó) Setè del mon individual masculí

Vídeo de la seva actuació.

EL CPA TONA PARTICIPARÀ A LA I COPA DE LES NACIONS

A partir d’aquest divendres es celebrarà a Girona la primera edició de la Copa de les Nacions de patinatge artístic en la modalitat de Grups Show i Precisió- una competició que es disputarà els anys que el campionat del Món tingui lloc fora d'Europa i que reunirà als millors grups de patinatge artístic del món.

Osona hi serà representada pel grup sènior de xou que tan bones actuacions ha tingut en els darrers anys a la Copa internacional amb 3 títols i al campionat d’Espanya on ha assolit el 4t lloc en cinc ocasions per darrera dels millors conjunts del món com el CPA Olot que també serà a aquesta Copa de les Nacions, després de hagi assolit per setena vegada el títol de campió mundial, aquest any 2013, a Taipei.

Aquesta primera edició tindrà lloc els dies 6 i 7 de desembre al Pavelló de Fontajau, un esplèndid escenari que ja ha acollit moltes cites de patinatge artístic i que sempre frega el ple.

Marina Gibaja i Ivan Dot, Tercers europeus categoria sènior

Tant els patinadors Ivan Dot i Marina Gibaja, com el seu entrenador, Miquel Quintana, estan molt satisfets per l'èxit obtingut. Arrodoneixen el seu palmarès del 2013. Un any on han estat campions estatals i tercers en el campionat d'Europa sènior a Portugal.

Més informació de la Copa de les Nacions

Darrera actualització: 04.12.2013 | 17:01