MUDANSA, FESTIVALET DE MÚSICA I DANSA

Dilluns, 13 de de juny de 2022 a les 00:00

El festivalet itinerant de música i dansa tradicional (“folk”) nascut a l’any 2019 tindrà lloc a Tona el proper 19 de juny.

El festival va nèixer amb dos objectius principals:
- D’una banda, la formació: tallers oberts a músics i balladors de tots els nivells que vulguin iniciar-se o aprofundir en l’estil de música i ball folk, amb un enfoc inclusiu i participatiu, a càrrec de professors amb experiència en aquest àmbit.
- D’altra banda, és també una oportunitat per a la difusió de la cultura tradicional del nostre país: una de les activitats estrella del festival és un concert-ball folk gratuït en un espai cèntric i visible, on tothom hi pot participar.

Una de les particularitats del projecte és procurar que el festival es traslladi a un poble diferent de la comarca en cada edició, intentant apropar cada vegada a més gent aquest món, tant ric en cultura i diversitat, però sovint tant desconegut fora de les comunitats de músics i balladors d’arreu de Catalunya.

Qui som?

L’equip impulsor som un grup de voluntaris de la comarca, membres de l’associació Oca Rosa que fomenta el ball folk, que hi posem la iniciativa, l'organització de la jornada, el temps, i les ganes perquè vingui com més gent millor a passar una bona estona.

FESTIVALET MUDANSA TONA 19/06/22
A l’Espai Muriel Casals

10-11.30h Taller de músics amb Mirabèl

11.30-13h Taller de dansa, a càrrec de Joan Codina

13-15h Dinar de carmanyola als jardins de l’Espai Muriel Casals

15.30-17h Taller de cant polifònic amb Ballaveu

17-18.30h Punt de trobada de música i ball folk (als jardins de l’Espai Muriel Casals)

18.30h Cercavila (fins al Parc de les Feixetes)

Al parc de les Feixetes

19-20.30h Ball amb Ballaveu i Mirabèl

Darrera actualització: 13.06.2022 | 09:48