NOVA SENYALITZACIÓ DE RUTES SALUDABLES EN EL MARC DEL PLA D'ACTIVITAT FÍSICA, ESPORT I SALUT

Dijous, 7 de d’abril de 2022 a les 00:00

Fruit d’una de les propostes dels pressupostos participatius, aquesta setmana s’han senyalitzat les 3 rutes saludables que formen part del Pla d’Activitat Física, Esport i Salut (PAFES) de Tona.

Aquestes rutes saludables es caracteritzen per ser, totes elles, urbanes, amb bona il·luminació i terreny adequat on hi hagin punts d’aigua per facilitar que tothom pugui fer activitat física i tenir un estil de vida saludable. A més a més són una eina per difondre entre la població els beneficis que l'activitat física suposa per la salut i vetllar per tenir una població més activa.

Les rutes senyalitzades són tres, i les podreu seguir utilitzant de referència els seus colors verd, vermell o blau i seguint les fletxes indicatives desde qualsevol punt del recorregut. No obstant, als exteriors del CAP de Tona trobareu un plafó explicatiu del projecte. Trobareu més informació per seguir les rutes a Pla d'Activitat Física, Esport i Salut i al document adjunt.

La campanya Pla d'Activitat Física, Esport i Salut vol potenciar la pràctica de l'activitat física de la població, en especial de la gent gran, facilitant la incorporació de l'activitat física en la vida diària i potenciar un estil de vida actiu. L'objectiu és aconseguir que la gent practiqui activitat física de manera continuada i gaudeixi d’una millor salut física i mental. Amb aquesta voluntat s'han dissenyat tres circuits de diferents distàncies per fer a peu dins del municipi.

Podeu trobar més informació de rutes saludables arreu del terrriotri català al web: https://canalsalut.gencat.cat/ca/vida-saludable/activitat_fisica/rutes-saludables/

Darrera actualització: 07.04.2022 | 12:39