Obert el període de sol·licituds per a subvencions de lloguer per a persones d’entre 36 i 64 anys

Dimarts, 16 d'abril de 2024 a les 00:00

Podeu sol·licitar assessorament i suport presencial a La Mancomunitat La Plana fins al 10 de maig.

La Mancomunitat La Plana comença la tramitació d’ajuts per al pagament del lloguer destinats a la franja d'edat de 36 a 64 anys —es té en compte l’edat de qui ho sol·licita en data 26 de febrer de 2024—. Aquestes ajudes formen part d'una iniciativa més àmplia de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya per oferir suport econòmic a diferents grups d'edat. El període de sol·licituds estarà obert fins al divendres 10 de maig.

Després de les convocatòries dirigides a majors de 65 anys i a menors de 35, arriba ara el torn de la franja intermèdia. Les persones interessades poden optar a subvencions que varien entre el 20% i el 40% de l'import del lloguer, depenent de l'esforç econòmic que suposi per a cada unitat de convivència.

Les sol·licituds per a aquesta ajuda es poden tramitar tant de manera presencial com telemàtica, tot i que es recomana optar per la tramitació en línia a través d’aquesta web, donada la curta durada de la convocatòria.

Aquesta és una oportunitat clau per a aquelles en situació de vulnerabilitat o en risc d'exclusió social, ja que la Mancomunitat també gestionarà les sol·licituds per a aquest col·lectiu, independentment de si ja eren beneficiaris de la convocatòria de l'any anterior o no. Una mesura que pot ajudar a alleujar la càrrega del lloguer i millorar la seva qualitat de vida.

En cas de voler rebre informació o assistència sobre la tramitació dels ajuts podeu trucar al 938 125 445 o escriure a borsahabitatge@mancoplana.cat. El termini per presentar sol·licituds finalitza el 10 de maig. 

Darrera actualització: 16.04.2024 | 12:03