PREMI DE TREBALLS DE RECERCA DE BATXILLERAT 2023

Dijous, 23 de març de 2023 a les 00:00

L’Ajuntament de Tona convoca una nova edició del Premi de Treballs de Recerca de Batxillerat amb la voluntat d'estimular de donar suport a la tasca docent i ajudar a visualitzar els resultats d’aquesta activitat acadèmica.

Des de la Regidoria d'Educació es pretén recompensar l'esforç de joves que hagin cursat segon de batxillerat, havent portat a terme el treball de recerca aplicant els coneixements propis del seu curs al desenvolupament i la interpretació de projectes de recerca.

Per poder concedir els premis de treballs de recerca de batxillerat, curs 2022-2023, es va fer efectiva l'aprovació de la convocatòria i les bases reguladores que estableixin els criteris a seguir i que podeu consultar al document adjunt a aquesta notícia.

Les categories objecte d'aquesta convocatòria són les següents:
- Per al millor treball amb temàtica local
- Per al millor treball amb temàtica d'Igualtat de Gènere i LGTBI
- Per al millor treball en l'àmbit científic i tecnològic
- Per al millor treball de l'àmbit social i humanístic
- Per al millor treball en l'àmbit artístic

Podran participar-hi les persones que reuneixin les següents condicions:
- Joves que hagin cursat 2n de batxillerat a l'Institut de Tona el curs 2022-2023 i hagin presentat el treball de recerca.
- Joves que hagin cursat 2n de batxillerat el curs 2022-2023 en centres fora del municipi, que estiguin empadronats/des a Tona i hagin presentat el treball de recerca.

El termini de presentació de les sol·licituds finalitzarà el dia 29 de març de 2023.

Darrera actualització: 27.03.2023 | 09:08