PROGRAMA DE FORMACIÓ PER A EMPRESES I EMPRENEDORS D'OSONA

Dilluns, 7 de de març de 2022 a les 00:00

Un any més les entitats de promoció econòmica de la comarca uneixen esforços i programen conjuntament formació per a millorar les habilitats empresarials de les persones emprenedores i les empreses d’Osona. 

El programa engega aquest mes de març amb la formació “Crea i edita vídeos professionals per a les xarxes amb el teu mòbil” que consta de 2 sessions de 4 hores cadascuna.

Durant tot l’any, empresaris i emprenedors podran assistir a qualsevol de les formacions repartides pels municipis de la comarca d’Osona.

Pel que fa a les sessions específiques, aquest primer semestre la Mancomunitat La Plana acollirà formacions de l'àmbit del màrqueting digital i les competències emprenedores.

El proper 6 d’abril de 9:30 a 11:30 tindrà lloc el Taller d’habilitats emprenedores “La Mirada Interior” a l’Espai Muriel Casals de Tona.

Durant el mes de maig, es durà a terme la formació de màrqueting digital “Com vendre a Instagram, sense semblar que vols vendre” al Centre Cultural Costa i Font de Taradell.

Totes les formacions són gratuïtes pels participants i cal inscriure’s prèviament al web de Creacció o posar-se en contacte amb el Servei de Desenvolupament Local de la Mancomunitat La Plana (sdl@mancoplana.cat o 648 447 270).

Aquesta és una iniciativa impulsada per les entitats de promoció econòmica de: Mancomunitat La Plana, Vic, Manlleu, Consorci de la Vall del Ges Orís i Bisaura, Consorci del Lluçanès, Roda de Ter, Sant Hipòlit de Voltregà i les Masies de Voltregà, al costat de Creacció, l’agència d’Emprenedoria, Innovació i Coneixement, i compta amb el suport del Departament d’Empresa i Coneixement, del Ministeri de Treball i Seguretat Social, del Servei d’Ocupació de Catalunya i de la xarxa de municipis de la Diputació de Barcelona. 

Darrera actualització: 07.03.2022 | 09:08