REGIDORIA OBERTA: LA FESTA MAJOR D’ESTIU

Dimarts, 9 de de març de 2021 a les 00:00

Des dels Equips de Regidoria de Cultura i de Participació volem impulsar la creació d’una Comissió de Festes, oberta a totes les persones i entitats del municipi, per a la gestió de la Festa Major d’Estiu.

La Festa Major d’Estiu es caracteritza per englobar un conjunt d’activitats organitzades per algunes entitats del poble i, per això, ens agradaria fer un pas més en aquest sentit per tal d’aconseguir una festa més transversal i oberta, organitzada de manera col·laborativa entre els diversos agents generadors d’activitat festiva i, alhora, respectant les especificitats de cada espai, agent o públic. Tot plegat, amb l’acompanyament dels serveis tècnics de l’Ajuntament.

Això no obstant, és essencial que les entitats del poble, i les persones a títol individual que vulguin, pugueu participar en el procés de valoració sobre la necessitat de la creació d’un òrgan de participació d’aquestes característiques, i definir les seves possibles funcions i el model organitzatiu.

Per tot plegat, us animem a assistir a la reunió de debat i valoració que tindrà lloc el proper dia 13 de març a les 11h a través de meet.jit.si/FestaMajorTona2021 

Vine!, proposa!, participa!

Darrera actualització: 09.03.2021 | 09:30