RESULTATS DE LES VOTACIONS DE LES PROPOSTES DE REFORMA DE LA PLAÇA MAJOR

Dilluns, 14 de de març de 2022 a les 00:00

Acabat el període de votacions, la proposta guanyador ha estat la 3a, que ha rebut un total de 115 dels 285 vots emesos.

El passat divendres 11 de març va acabar el període de votacions per escollir quina de les tres propostes presentades per a la reforma de la plaça Major s'acabaria executant.

En aquest procés hi van partricipar un total de 285 tonencs i tonenques i, finalment els resultats van ser els següents:

Proposta 1:  107 vots

Proposta 2: 63 vots

Proposta 3: 115 vots.

D'aquesta manera, la proposta que s'executarà, la número tres, suposarà una intervenció d'acord amb les següents millores que, en tot cas, tindrà en compte els usos previstos, l’accessibilitat i l’estat actual de conservació, així com el pressupost previst per l’execució de l’obra:
- Garantir un correcte creixement de l’arbrat existent, augmentant les dimensions de l’escocell, així com la incorporació de nou arbrat addient per disposar de més zones d’ombra.
- Substituir l’enllumenat existent per noves columnes i lluminàries tipus LED per reduir el consum i millorar l’eficiència energètica.
- Substituir les reixes actuals de recollida d’aigües, així com els col·lectors d’evacuació que connecten amb el carrer de la Font.
- Instal·lar un nou quadre elèctric per a connexió en diferents usos, amb soterrament de la línia d’alimentació.
- Instal·lar mobiliari urbà: bancs, font, aparcabicicletes, etc.
- Col·locació de paviment apte per a la circulació rodada, espai central amb lloses de 60x40, perimetralment envoltada per llambordes.
- Es manté el parc infantil.
- Combinació de plantació de nou arbrat (9) amb jardineres d’acer corten (12).
- Limitació de l’accés rodat amb pilones i jardineres.

Les obres d'execució està previst que comencin una vegada hagi passat l'estiu, per garantir d'aquesta manera que es puguin portar a terme les activitats de festa major sense inconvenients. 

Havent donat curs a un dels objectius del mandat, que pretén obrir nous espais de participació, enfortint els canals de comunicació entre l’Ajuntament i el conjunt de la ciutadania, volem donar les gràcies a totes aquelles persones que s'han implicat en aquest procés participatiu per decidir el projecte de reforma de la plaça Major.

 

Darrera actualització: 17.03.2022 | 14:52