Tona acull la seva primera edició de l’Origen Cup

Dimarts, 4 de juny de 2024 a les 00:00

27 equips i més de 300 nens plenaran el Camp Municipal de Tona aquest cap de setmana per a disputar el torneig Origen Cup, que celebra la seva primera edició en la comarca d’Osona.

La pedrera del futbol català brillarà amb llum pròpia aquest dissabte i diumenge a Tona. La Fundació UE Tona, de la mà de l’associació Your Wings (organització d’esdeveniments), celebren el 8 i 9 de juny la primera edició del Torneig Origen Cup a Tona. La competició reunirà 27 equips de diferents punts del territori de Catalunya i més de 300 jugadors que s’enfrontaran en un torneig en el qual durant el dissabte es jugaran les fases de grup i el diumenge celebrarà les fases finals. Dels 27 equips que participen en l’Origen Cup, 17 d’ells són de la categoria Benjamí S10, mentre que 10 pertanyen a la categoria Aleví S12.

A més del torneig, durant el dissabte i diumenge hi haurà esdeveniments i visites que faran vibrar als nens i nenes assistents. Passaran pel recinte esportiu el porter del Real Valladolid Arnau Rafús, la jugadora de la Queens League Paula Fernández, actualment al Rayo de Barcelona, i jugadors de la comarca d’Osona que juguen en clubs professionals per animar als participants i fer-se fotos amb ells i amb el públic. Així mateix, també es disputarà un partit inclusiu entre l’UE Tona i l’UE Vic per visibilitzar els esportistes amb diversitat funcional. I també hi haurà un espectacle de màgia a càrrec de “Ironic Art” abans de disputar-se els partits decisius del torneig.

L’Origen Cup aterra per primera vegada a Tona i l’objectiu del torneig és promoure els valors del futbol, crear un ambient familiar i assegurar que tots els participants s’emportin a casa un record inesborrable de la seva experiència. L’Origen Cup ja ha celebrat edicions anteriors a Vic o Sallent i ha aconseguit reunir més de 700 nens i nenes, fomentant no només la competició, sinó també la diversió i l’esportivitat.

El torneig compta amb el suport de la Mútua General de Catalunya, Vilco, Benito, Magnet Coworking, Mbimmo, Garden Tona i Atzavara i amb les col·laboracions de Ironic Art, SiDron, Fundació El Parés, RemImages, Amics Joan Petit, EcoCarburant i La Bona Estona, qui faran possible la celebració d’aquesta primera edició de l’Origen Cup a Tona.

 

Dissabte 8 de juny:

  • 13:00 hores: Fase de grups categoria Benjamí S10.
  • 19:00 hores: Fase de grups categoria Aleví S12.

Diumenge 9 de juny:

  • 9:00 – 14:00 hores: Fase final Benjamí S10 (or i plata) i fase final Aleví S12.

 

Darrera actualització: 04.06.2024 | 15:12