Tona acull la tercera jornada del cicle de passejades per a la gent gran

Dijous, 22 de febrer de 2024 a les 00:00

Tona va acollir la tercera jornada d’una nova edició del Cicle de passejades per a la Gent Gran que organitza la Diputació de Barcelona.

En aquesta caminada, feta el 21 de febrer, hi han participat 156 persones dels municipis de Santa Perpètua de Mogoda, Caldes de Montbui i Olèrdola.

L’activitat, organitzada per l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Tona amb la col·laboració de la Mancomunitat La Plana, va començar a les 9 del matí. Després de la benvinguda de l'alcalde de Tona, Lluís Ges, a tots els i les participants, va tenir lloc un esmorzar de germanor i una sessió d’escalfament dirigida per personal del Centre d'Atenció Primària de Tona. Seguidament, es va fer una caminada d’uns vuit quilòmetres que ha permès conèixer l’entorn del poble i gaudir de les explicacions històriques dels orígens del municipi a càrrec de l’arqueòloga del jaciment i museu del Camp de les Lloses.

Durant la jornada s’ha pogut visitar el Parc de les Feixetes, el parc Roqueta, l’ermita de Lourdes, el Pla del Castell, l’església de Sant Andreu del Castell i el jaciment i museu del Camp de les Lloses, finalitzant la caminada a la Sala de la Canal amb un bon dinar.

La pròxima caminada es farà el 14 de març al municipi d’Olèrdola, i pel mes de maig tindrà lloc la cloenda d'aquest cicle anual de caminades.

 

Darrera actualització: 22.02.2024 | 13:36