UNA TONA DE MÀGIA RESSORGEIX EN LA 6a EDICIÓ

Dimecres, 20 de d’abril de 2022 a les 00:00

El festival se celebrarà els dies 6, 7 i 8 de maig i gira entorn de l’au fènix i es fixa en el fet de poder renéixer.

La sisena edició del Festival Internacional de Màgia de Tona, que se celebrarà del 6 al 8 de maig, s’ha presentat aquest dimecres a la Sala La Canal de Tona. En la presentació hi ha participat el director artístic del festival, Jordi Pota; l’alcalde de Tona i regidor de Cultura, Amadeu Lleopart i el padrí d’enguany, Fel Faixedas. Falta menys d’un mes perquè el poble de Tona s’ompli de màgia i il·lusió amb els millors mags i magues nacionals i internacionals del moment.

La presentació del festival ha servit per destapar el cartell i el lema d’aquest any: Ressorgim per tornar més forts. Tant la programació com el disseny d’enguany giren entorn d’aquest fil conductor que es fixa en l’au fènix, segurament, l’au més màgica que es coneix. En aquesta sisena edició i essent la primera després de la pandèmia, des del festival s’ha volgut parlar d’aquest esdeveniment que ens ha marcat a tots i a totes i que, en definitiva, ens ha “cremat”. Així doncs, actuaran artistes d’arreu que mostraran al públic diferents formes de tornar a néixer. Per altra banda, també s’ha donat a conèixer el padrí d’enguany, l’actor i humorista Fel Faixedas, que ha demostrat ser un gran amant d’aquest art.

En aquesta sisena edició es continua apostant per artistes emergents i consolidats que actuaran dins la programació de l’OFF Festival a diferents indrets del poble. Així mateix, també es recupera l’espai polivalent de Can Codina per a fer-hi el taller de màgia. La Maga Cristina impartirà aquest taller de màgia sostenible.

La inauguració del festival es farà a la Sala La Canal amb artistes com en Ramó, Raúl Alegría, Jaime Figueroa, Jordi Pota i Norbert Ferré. Serà un espectacle gratuït, però pel qual s’han de reservar entrades a través de la web. De fet, des de ja fa setmanes, es va obrir la venda d’entrades per la Gala Internacional, la Unipersonal i la Gala Infantil i, a hores d’ara, s’estan venent molt de pressa.

Seguint en la línia de contribuir en el medi ambient i ser més sostenibles, s’han reduït la majoria dels canals de comunicació físics, com els llibrets informatius. Sí que es repartiran fulletons i també es potenciaran els cartells repartits pel poble amb el mapa, la informació del festival i un codi QR per a poder consultar tota la informació a través del telèfon mòbil. A més de les xarxes socials, també s’ha creat un canal de Discord on es podran fer comentaris i suggeriments durant els dies del festival.

Pel que fa al protocol a seguir davant la pandèmia, continuem amatents a les mesures que estiguin vigents durant els dies del festival. En el cas de la mascareta, tot i que sembla que no serà necessària en espais interiors, estarem pendents dels protocols a seguir.

Ja podeu consultar la programació i comprar les entrades al web del festival.

Darrera actualització: 20.04.2022 | 15:56