Afavorim la inserció laboral de dones majors de 16 anys a l’atur

Dimarts, 9 d'abril de 2024 a les 00:00

El programa Dona Rural i Urbana ofereix un assessorament personalitzat i lliura un incentiu de 300 euros a aquelles dones que finalitzin l’itinerari formatiu.

L'Ajuntament de Tona, a través de La Mancomunitat desenvolupa el programa Dona Rural i Urbana amb la finalitat d’assessorar i facilitar la inserció laboral a dones majors de 16 anys sense feina.

El programa Dona rural i Urbana ajuda a capacitar les dones que no tenen feina perquè tinguin més fàcil l’accés en l’activitat econòmica del territori. És per això que s’imparteixen tallers de competències digitals o d’economia verda perquè s’introdueixin en l’àmbit digital, tecnològic, emprenedor, i de l’economia social.

El programa va dirigit exclusivament a dones majors de 16 anys que estiguin a l’atur i empadronades a Tona o en algun poble de la Mancomunitat. Les participants que completin l’itinerari formatiu rebran un incentiu de 300 euros.

Per inscriure-s’hi cal trucar al 938 124 167 i demanar hora per la tècnica d’Ocupació. També es pot sol·licitar més informació en aquest enllaç o escrivint a sdl@mancoplana.cat.

El Programa Dona Rural i Urbana està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i es finança amb els fons Next Generation procedents de la Unió Europea.

Darrera actualització: 09.04.2024 | 12:38