POSEM EN MARXA LA TARGETONA: LA TARGETA DELS IRREDUCTIBLES

Dimecres, 21 de desembre de 2022 a les 00:00

La regidoria de Desenvolupament Local ha treballat per poder oferir des de l’Ajuntament un incentiu a les compres fetes a Tona: la Targetona, una targeta de poble que el teixit comercial demanava des de feia temps.

La situació actual del comerç local de qualsevol població està actualment amenaçada per diferents factors. Entre els més rellevants, hi ha un canvi en els hàbits de consum que fa complicat mantenir una botiga de poble oberta amb les condicions d’abans. Ara el comerç local s’ha de reinventar, diferenciar, digitalitzar, formar... En definitiva, ha de ser més atractiu per atraure les noves generacions, que prefereixen la compra per internet i les grans superfícies.

En aquest entorn, i perquè creiem que el comerç local és un element vertebrador i molt important del nostre poble, la regidoria de Desenvolupament Local ha treballat per poder oferir des de l’Ajuntament un incentiu a les compres fetes a Tona: la Targetona, una targeta de poble que el teixit comercial demanava des de feia temps.

Què és i com funciona?
Es tracta d’una targeta amb la qual els comerços/serveis podran oferir descomptes, sortejos i promocions als seus clients/es, suportada des d’una app, cosa que ens acosta al plàstic 0. Però també tindrem la versió física per a les persones que ho prefereixin. El cost és subvencionat al 100% des de l’Ajuntament, tant per a l’alta de la targeta com per als comerços que s’adhereixin a la iniciativa.

Objectiu: suport al comerç local
L’èxit d’aquest projecte depèn de tots i totes. Per una banda, els comerços/serveis faran l’esforç d’obsequiar-nos amb descomptes i proposar-nos promocions, i de l’altra, els consumidors/es hem d’apreciar el valor que té poder disposar d’una oferta variada i de qualitat, que, a més a més, compleix molts dels ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) i que, per tant, ens acosta a la sostenibilitat del nostre poble. Comptem, doncs, amb la professionalitat que tenim darrere els taulells, i amb la sensibilitat per
un consum responsable que genera riquesa a l’entorn més proper i la fixa al territori.

La Targetona, juntament amb la campanya de Nadal “Comerç Irreductible” d’aquest any 2022, representa el nostre compromís amb el comerç de proximitat i la voluntat de donar-li suport davant els reptes que té plantejats. Estem convençuts/es que tots els tonencs i tonenques, i tot Osona Sud, sabrem donar-li el valor que pot tenir.

Fem-nos Irreductibles!

Darrera actualització: 20.12.2022 | 11:10