TONA PARTICIPA DEL PROGRAMA 'REEMPRESA. MUNICIPIS PETITS. IMPULSEM EL COMERÇ LOCAL'

Dimarts, 13 de juliol de 2021 a les 00:00

Aquest programa de la Diputació i la CECOT vetlla per afavorir la compravenda d’empreses, assegurar-ne el relleu i evitar la desertització comercial dels municipis de menys de 15.000 habitants de la demarcació de   Barcelona.

 

Reempresa Municipis Petits es va posar en marxa l’any passat a través d’una prova pilot amb 10 municipis de la demarcació de Barcelona. Durant aquest 2021 s’hi incorporaran 20 municipis nous, entre els quals hi ha Tona.

Aquest mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses té com a objectiu evitar el tancament de negocis en funcionament, afavorir-ne la transmissió i posar en valor la importància del comerç urbà com a element clau en el desenvolupament econòmic i local.

El servei ,totalment gratuït, inclou l’acompanyament durant tot el procés, l’assessorament individualitzat per ambdues parts i la formació. D’altra banda, els negocis de les persones cedents també apareixen publicats en un directori que acull tots els anuncis de les empreses donades d’alta a Reempresa a tot Catalunya.

Trobareu més informació en el següent enllaç https://www.reempresa.org/Vull-Reemprendre/Municipis-Petits

Darrera actualització: 13.07.2021 | 12:49