SERVEIS D’ATENCIÓ A LES DONES

SERVEI D'INFORMACIÓ I ATENCIÓ A LES DONES A OSONA (SIAD OSONA)

Ofereix informació, atenció, orientació i assessorament a dones, a través d'una atenció personalitzada i/o de grup, sobre totes aquelles inquietuds, dubtes o necessitats que es puguin tenir.

Ofereix:

  • Servei d'acollida: es dona resposta a les necessitats relacionades amb l'àmbit laboral, social, familiar o de parella. També es facilita informació i orientació sobre participació social o associacionisme femení, violència masclista, dificultats amb els fills/es, etc. i en el cas que es requereixi es fan derivacions a serveis especialitzats. 
  • Servei d'assessorament jurídic: es dona informació, orientació i assessorament jurídic en relació a àmbit de parella, custòdia de fills/es, impagament de pensions, règim de visites, maltractaments, separacions i divorcis, família, causes penals, etc. i derivació als serveis jurídics pertinents per a la tramitació del procés, en el cas que requereixi. 
  • Servei d'atenció psicològica: atenció psicològica a dones que són o han estat víctimes de violència masclista o que tenen risc de patir-ne. L'atenció pot ésser individualitzada i/o en grup.

Persones destinatàries: Dones

Cost per l'usuari: Sense cost.

Com sol·licitar-ho:

Oficina tècnica d'igualtat de gènere i LGTBI ( SIAD Osona)
Edifici del Sucre c. de la LLotja,1  2a planta
Horari d’atenció al públic: De dilluns a dijous, de 9 a 18 hores,  i divendres, de les 9 a 14 hores.
Telèfon 93 702 7284 i 650 540 732 (També WhatsApp)
Email vicdones-siadosona@vic.cat
 

SERVEI D’ATENCIÓ A LA VIOLÈNCIA MASCLISTA (SERVEIS SOCIALS)

Els Serveis Socials Bàsics de la Mancomunitat La Plana, és un recurs que ofereix suport individualitzat a les dones i tots els membres de la família i, si s'escau, es tramiten els recursos següents: 

  • Acolliment temporal per a dones en situació de violència: accés a un allotjament comunitari o individual per a dones soles o amb fills i/o filles que han de marxar del seu domicili per problemes de violències masclistes.
  • Teleassistència (ATEMPRO): és un servei de de teleassistència mòbil que ofereix una resposta ràpida, les 24 hores del dia i des de qualsevol lloc, a víctimes de violència masclista. Està basat en un sistema de telefonia mòbil i telelocalització.

Persones destinatàries: Dones

Cost per l'usuari: Sense cost.

Com sol·licitar-ho:

Serveis Socials  de Tona -  Mancomunitat La Plana

Per accedir a aquests serveis cal programar cita amb el servei d'atenció social bàsica trucant al  telèfon: 93 812 54 45

Horari:  
De dilluns a divendres de 9 a 14 hores.
De dilluns a dijous de 15 a 17 hores.
Estiu:
De dilluns a divendres de 9 a 15 hores

Darrera actualització: 18.11.2020 | 11:22