TONA RENOVA EL SEGELL INFOPARTICIPA, UN RECONEIXEMENT A LA TRANSPARÈNCIA

Dimecres, 2 de maig de 2018 a les 10:00

El passat 25 d’abril es va celebrar a la Sala d’Actes  del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona, l’acte oficial de lliurament dels guardons InfoParticipa 2017. 
El regidor d’Infància i Joventut, Marc Poveda, va recollir en representació del consistori el Segell InfoParticipa, un distintiu a la qualitat i a la transparència de la comunicació pública local.

El Segell és una certificació que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona a partir de les avaluacions que realitza el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) en les webs municipals.

El Mapa InfoParticipa avalua les webs municipals a partir de 52 indicadors de transparència, per determinen el grau de facilitat i accés a la informació publicada, especialment la relativa a la gestió dels recursos públics, als càrrecs electes, o a l'acció de govern.

Enguany, en la 5ª edició, dels 947 municipis de Catalunya avaluats només 193 aconsegueixen aprovar, i els que aconsegueixen el Segell són poc més del 10%.  L’Ajuntament de Tona és un dels 92 consistoris catalans que obtenen aquest reconeixement i revalida el Segell assolit l’any passat, aconseguint per primera vegada un resultat excel·lent, una puntuació del 98% complint 51 dels 52 criteris de transparència.

Darrera actualització: 11.05.2018 | 11:01