Empreses de Tona participaran a la fira alTERna't

Dijous, 21 de setembre de 2023 a les 00:00

Diumenge, 24 de setembre se celebra, a Manlleu, una nova edició de l'alTERna't, la Fira de l’Economia Social i Solidària d’Osona amb la participació de diverses empreses tonenques.
 

L'eix temàtic de la Fira és el Consum Conscient i sota el lema  “Viure millor, consumir millor” se celebraran xerrades sobre l'alimentació i els menjadors escolars o la segona trobada de les Comunitats Energètiques d'Osona. Durant tot el matí, també hi haurà una mostra d'entitats amb una trentena de parades i tallers i activitats familiars ben diverses.

Aquesta fira és l'acte central de la celebració del Mes de l'Economia Social i Solidària d'Osona que té lloc durant el mes de setembre i va a càrrec de les més de 50 empreses i entitats que formen part de la xarxa per l'ESS d'Osona. Actualment, 6 entitats de Tona en formen part i treballen plegades amb la voluntat de consolidar formes de produir, distribuir i consumir més respectuoses amb les persones i el medi ambient.

Trobareu el detall amb totes les activitats, tallers, xerrades i entitats participants en aquest enllaç

D'altres actes que també se celebren durant el Mes de l'ESS, a Tona, són les jornades “Construïm un futur sostenible” per impulsar la transició energètica. Aquest cicle de xerrades neix d'una de les propostes guanyadores dels pressuposts participatius impulsats des de l'Ajuntament de Tona l'any 2022 i s'han organitzat conjuntament amb la Cooperativa La Tonenca.

Darrera actualització: 21.09.2023 | 10:17