|
 

UNA TONA DE MÀGIA. 2n Festival Internacional de Màgia

UNA TONA DE MÀGIA

La segona edició del festival internacional de màgia, UNA TONA DE MÀGIA, tindrà lloc a Tona els propers dies 5, 6 i 7 de maig de 2017.

En aquesta segona edició del festival es segueix apostant per difondre l’art de la màgia des de totes les seves vessants de la mà dels millors mags del moment, tan a nivell nacional com internacional, sense descuidar el protagonisme dels mags locals.


Pensat per a tots els públics, el disseny d’aquesta segona edició vol mantenir viu l’esperit del primer any en què Tona es va omplir de màgia, convertint les sales i els carrers i places del poble en un espai on tot el que imaginem pot esdevenir real.

De nou, s’ha tancat una programació amb protagonistes nacionals i internacionals de primer nivell, que es donarà a conèixer durant els mesos immediatament anteriors al festival, i que garanteix la qualitat i espectacularitat de tots i cadascun dels espectacles programats.

Organització i direcció artística
L’organització del festival anirà a càrrec de l’Ajuntament de Tona i la productora Ironic Art, que de nou han confiat en Jordi Pota per la direcció artística.
Jordi Pota, mag i actor tonenc, es va formar en art dramàtic a l’Institut del Teatre de Barcelona. Actualment un dels seus espectacles, Magicomic (L’antiestrès), es troba en cartellera al Teatreneu de Barcelona per 3er any consecutiu.


Per més informació:

Comunicació Una Tona de Màgia: 680.317.583 / comunicacio@unatonademagia.cat
Àrea de Comunicació de l’Ajuntament de Tona: 93.887.02.01 / comunicacio@tona.cat