Noticies

 • Donació de sang TONA ACULL UNA NOVA CAMPANYA DE DONACIÓ DE SANG A L'ESPAI MURIEL CASALS 23 de de maig de 2022

  Tona acull una doble jornada de donació de sang el dimarts 7 de juny de 17 a 21 hores i el dimecres 8 de juny de 10 a 14 i de 17 a 21 hores.

 • Equip Alcaldia MODIFICACIÓ DEL CARTIPÀS MUNICIPAL 18 de de maig de 2022

  Amb la presa de possessió del regidor Marc Crous i Carrilero, en substitució de la regidora d’ERC Tona, Núria Sisó, s’han adoptat una sèrie de mesures organitzatives per redistribuir les regidories del govern local i determinar les funcions que li corresponen desenvolupar a cadascuna d’elles.

 • Concurs cartells de Festa Major 2022 IIa EDICIÓ DEL CONCURS DE CARTELLS FESTA MAJOR TONA 2022 17 de de maig de 2022

  En la II Edició del Concurs de Cartells de Festa Major, promogut per l’Àrea Comunicació, Participació i Transparència de l’Ajuntament de Tona, es pretén premiar el talent i la creativitat dels tonencs i tonenques.

 • Formació FORMACIÓ A MIDA PER A PERSONES DESOCUPADES 16 de de maig de 2022

  El proper mes de juny es farà una formació per a persones en situació d’atur per habilitar-les en la conducció de Transpalet elèctric, apilador, frontal i retràctil.

 • Amadeu Lleopart durant el lliurament del Segell 2021 L'AJUNTAMENT DE TONA OBTÉ EL SEGELL INFOPARTICIPA 2021 AMB UNA PUNTACIÓ DEL 98% 11 de de maig de 2022

  És el sisè any consecutiu que l'Ajuntament de Tona obté aquest guardó, enguany complint 51 dels 52 indicadors. 

 • 17m 17 DE MAIG, DIA INTERNACIONAL CONTRA LA LGTBI-FÒBIA 11 de de maig de 2022

  El proper dia 17 de maig, farà 32 anys que l’Assemblea General de l’Organització Mundial de la Salut (OMS) va eliminar l’homosexualitat femenina i masculina de la llista de malalties mentals. Fins aleshores es considerava una malaltia que tenia cura i que s’havia de tractar.

 • Imatges de la sisena edició del Festival EL FESTIVAL UNA TONA DE MÀGIA TORNA AMB ÈXIT D'ASSISTÈNCIA 10 de de maig de 2022

  Després d’un any d’aturada, les xifres són semblants a la de la 4a edició prepandèmica.

 • Setmana de les famílies SETMANA DE LES FAMÍLIES 9 de de maig de 2022

  Del 16 al 29 de maig celebrem una nova edició de la setmana de les famílies amb activitats per gaudir en família.

 • Presentació ACTIVEM EL CIVISME ENGEGA LA CAMPANYA ‘ACTIVEM EL CIVISME’ 4 de de maig de 2022

  Amb la posada en marxa de la campanya ‘ACTIVEM EL CIVISME’ es treballarà per reduir l’incivisme al municipi i millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes.

 • PLE ORDINARI DEL MES D'ABRIL 29 de d’abril de 2022

  Ahi va tenir lloc la presa presa de possessió del regidor d'ERC-AM, Marc Crous Carrilero, ens substitució de la fins ara regidora d'Urbanisme Núria Sisó.

 • Activitats estiu ACTIVITATS D'ESTIU PER A INFANTS I JOVES A TONA 28 de d’abril de 2022

  Consulteu les activitats d'estiu, i les dates d'inscripció respectives, adreçades als infants i joves de Tona que haurien de permetre conciliar al màxim possible la vida laboral dels pares i mares durant el període de vacances escolars.

 • Ruta memòria INAUGURADA LA RUTA DE MEMÒRIA DEMOCRÀTICA DE TONA 22 de d’abril de 2022

  Ahir, dins el programa d'activitats de la Setmana Cultural,  va tenir lloc l’acte d’inauguració dels 6 nous espais de la Ruta de Memòria Democràtica de Tona que, juntament amb l’espai que ja disposàvem, conformen una ruta de 7 espais que segueixen el format del Memorial Democràtic de la Generalitat de Catalunya (Xarxa d'Espais de Memòria).

 • Fem barris UN ANY DE LA POSADA EN MARXA DE L'APLICACIÓ 'FEM BARRIS FEM POBLE' 21 de d’abril de 2022

  Des de l’Equip de Regidoria d’Ecologia i Territori ens agradaria de fer balanç dels primers mesos de l’aplicació (App) Fem Barris Fem Poble, ara que fa just un any que es va posar en marxa.

 • Cicle de passejades a Tona EL CICLE DE PASSEJADES A TONA ACULL A GENT GRAN DE CORNELLÀ DE LLOBREGAT, ESPARREGUERA I MONTGAT 8 de d’abril de 2022

  El projecte “Cicle de passejades” impulsat per la Diputació de Barcelona i els ajuntaments participants permet donar a conèixer diferents municipis de la demarcació de Barcelona a través de passejades pel territori. Així, el passat dimecres 6 d’abril, Tona va ser municipi amfitrió acollint una setantena de persones de les poblacions de Cornellà del Llobregat, Esparreguera i Montgat. 

 • Pafes3 NOVA SENYALITZACIÓ DE RUTES SALUDABLES EN EL MARC DEL PLA D'ACTIVITAT FÍSICA, ESPORT I SALUT 7 de d’abril de 2022

  Fruit d’una de les propostes dels pressupostos participatius, aquesta setmana s’han senyalitzat les 3 rutes saludables que formen part del Pla d’Activitat Física, Esport i Salut (PAFES) de Tona.

 • CPA2 EL CPA TONA ES PROCRAMA CAMPIÓ DE CATALUNYA 5 de d’abril de 2022

  El CPA Tona s'ha proclamat campió de Catalunya en el campionat de patinatge artístic celebrat aquest passat cap de setmana al pavelló olímpic de Granollers.

 • Ajuntament de Tona PLE ORDINARI DEL MES DE MARÇ 1 de d’abril de 2022

  Aprovat inicialment el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible del municipi que té per objecte establir les estratègies de mobilitat sostenible. La vigència d’aquest pla és fins al 2026 i reflexiona sobre els diferents modes de transport, tot tenint en compte els diferents usos que han de tenir els carrers (mobilitat, joc, trobada, passeig, etc.), per tal de dissenyar unes actuacions que potenciïn els modes més sostenibles i la vitalitat dels nostres carrers.

 • Formació associacions gent gran LA JUNTA DE L'ASSOCIACIÓ DE GENT GRAN PARTICIPA EN DUES SESSIONS FORMATIVES 29 de de març de 2022

  Els dimecres 16 i 23 de març s’han realitzat a Santa Eulàlia de Riuprimer unes jornades formatives adreçades a les juntes directives de les associacions de gent gran dels municipis de la Mancomunitat La Plana, entre les quals l'associació de gent gran de Tona, amb l’objectiu de continuar amb la seva capacitació, l’intercanvi de coneixements i la creació i l’enfortiment de vincles entre les entitats.

 • Junta Local de seguretat LA JUNTA LOCAL DE SEGURETAT CONSTATA LA REDUCCIÓ DE ROBATORIS AMB FORÇA 23 de de març de 2022

  En la darrera reunió ordinària de la Junta de Seguretat Local, en què intervenen, a més de la Policia Local de Tona, els altres cossos i forces de seguretat que operen a Catalunya, es va posar de manifest la reducció dels robatoris amb força ocorreguts al municipi des del passat mes d’octubre de 2021.

 • KD KIT DIGITAL EMPRESES 15 de de març de 2022

  L'entitat RED.es del Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital ha llançat en els darrers mesos el programa Kit Digital que té per objectiu ajudar les petites empreses i els professionals autònoms de qualsevol tipus de negoci a què es transformin digitalment.  

 • Vista 1 RESULTATS DE LES VOTACIONS DE LES PROPOSTES DE REFORMA DE LA PLAÇA MAJOR 14 de de març de 2022

  Acabat el període de votacions, la proposta guanyador ha estat la 3a, que ha rebut un total de 115 dels 285 vots emesos.

 • Pressupost 2022 APROVAT EL PRESSUPOST MUNICIPAL PER A L'EXERCICI 2022 10 de de març de 2022

  Durant el ple extraordinari celebrat ahir es va aprovar el pressupost municipal per a l'exercici 2022 i es va prendre coneixement de la renúncia voluntària a la condició de regidora d'aquest ajuntament per part de la senyora Núria Sisó Vila.

 • PROGRAMA DE FORMACIÓ PER A EMPRESES I EMPRENEDORS D'OSONA 7 de de març de 2022

  Un any més les entitats de promoció econòmica de la comarca uneixen esforços i programen conjuntament formació per a millorar les habilitats empresarials de les persones emprenedores i les empreses d’Osona. 

 • Osona amb Ucraïna TONA AL COSTAT DEL POBLE UCRAÏNÈS 2 de de març de 2022

  Campanya d'ajut a Ucraïna.

 • Covid i adolescència ADOLESCÈNCIA, COVID I DESVINCULACIÓ SOCIAL 8 de de febrer de 2022

  Els professionals de l’Educació Social dels Serveis Socials Bàsics sovint parlem de les noticies actuals en relació a l’adolescència i el COVID, i constatem que quan es parla d’adolescència als mitjans de comunicació s’acostuma a parlar-ne com una categoria homogènia. La realitat que trobem al dia a dia, però, ens demostra que l’adolescència té noms i cognoms i que les respostes a la situació de pandèmia són ben diverses.

Darrera actualització: 03.02.2021 | 08:16
Darrera actualització: 03.02.2021 | 08:16