Noticies

 • Top FORMACIÓ DIGITAL PER EMPRESES I PROFESSIONALS 21 de de setembre de 2022

  En el marc del programa TOP Osona, s’han programat tallers per promoure la digitalització a les petites empreses i professionals en format presencial.

 • Aula de Tona L'AULA DE TONA, MÚSICA TRADICIONAL I POPULAR, ENGEGA LA SEGONA EDICIÓ DE TALLERS FORMATIUS 20 de de setembre de 2022

  L’oferta formativa constarà de 4 tallers: acordió diatònic, gralla, flabiol i tamborino i percussió que es duran a terme a l’Espai Muriel Casals, eix vertebrador i de relació per la cultura popular a Tona.

 • CAMINADES DE TARDOR “CAMINA A LA TARDOR +60”, UNA NOVA PROPOSTA ESPORTIVA PER A PERSONES MAJORS DE 60 ANYS 16 de de setembre de 2022

  Després de l’èxit de participació del tastet d’activitats esportives “Mou-te a l’estiu +60!”, des del Programa de Dinamització de Gent Gran de la Mancomunitat La Plana, i amb el suport de Diputació de Barcelona, s’ha organitzat un cicle de caminades adreçat a persones majors de 60 anys dels 13 municipis del territori, anomenat “Camina a la tardor +60”.

 • Ayats OPORTUNITAT DE FEINA: VOLS TREBALLAR FENT MUNTATGE DE CARROSSERIES? 12 de de setembre de 2022

  L’Ajuntament de Tona en col·laboració amb l’empresa Carrosseries Ayats, impulsa una formació dual per a persones desocupades, per treballar com a tècniques de muntatge de carrosseries de vehicles pesants.

 • Donants de sang GRAN PARTICIPACIÓ DE VEÏNS I VEÏNES DE TONA A LA CAMPANYA DE DONACIÓ DE SANG I PLASMA 9 de de setembre de 2022

  128 donacions de sang i 12 donacions de plasma amb l'estrena de 6 noves persones donants.

 • Aula de Tona OBERTES LES INSCRIPCIONS DE L'AULA DE TONA 8 de de setembre de 2022

  L’AULA de TONA és un espai d’aprenentatge de música tradicional a través dels instruments que li són propis. L’activitat pedagògica s’orienta principalment en la pràctica directa amb l’instrument i s’organitza trimestralment amb 10 sessions a L'Espai Muriel Casals de Tona.

 • Formació AYATS OPORTUNITAT DE FEINA: VOLS TREBALLAR FENT MUNTATGE DE CARROSSERIES? 29 de d’agost de 2022

  L’Ajuntament de Tona en col·laboració amb l’empresa Carrosseries Ayats, impulsa una formació dual per a persones desocupades, per treballar com a tècniques de muntatge de carrosseries de vehicles pesants. ​

 • mOU-TE ÈXIT DE PARTICIPACIÓ AL “MOU-TE A L'ESTIU +60!” 5 de d’agost de 2022

  El tastet d’activitats esportives d’aquest estiu per a persones de més de 60 anys dels municipis de la Mancomunitat La Plana, tot un èxit.

 • Decidim Biblioteca AJUDA'NS, AMB LA TEVA PARTICIPACIÓ, A CONSTRUIR LA NOVA BIBLIOTECA 25 de de juliol de 2022

  Iniciem un procés participatiu vinculat a l'ampliació de la Biblioteca Caterina Figueras. 

   

 • EDUCACIÓ AMBIENTAL UN CURS MÉS D'EDUCACIÓ AMBIENTAL ALS CENTRES EDUCATIUS 22 de de juliol de 2022

  El Servei d’educació ambiental de la Mancomunitat La Plana finalitza el curs escolar 2021-2022 havent ofert assessorament als 16 centres educatius dels seus municipis, entre els quals els de Tona.

 • Obres de millora de l'entorn de l'Era de Dalt INICI DE LES OBRES DE MILLORA DE L'ENTORN DE L'ESCOLA L'ERA DE DALT 14 de de juliol de 2022

  Aquesta actuació és el projecte resultant d’una de les propostes guanyadores dels Pressupostos Participatius 2020, i del treball realitzat per una comissió formada per representants del veïnat, de l’AFA L’Era de Dalt i de l’Ajuntament.

 • PLE ORDINARI DEL MES DE JUNY 5 de de juliol de 2022

  Donades les darreres incorporacions, es va acordar la modificació de l’Equip d’Alcaldia, i els representants de la Comissió de Delimitació Territorial i de la Comissió Especial de Comptes.

 • La paraula del poble LA PARAULA DEL POBLE 1 de de juliol de 2022

  La Paraula del Poble és una iniciativa d’Òmnium Osona per a celebrar els 50 anys de l’entitat. Es tracta d’una proposta en què es convida a cadascun dels 50 municipis osonencs a escollir, a través d’un procés participatiu, la paraula que més els identifiqui com a població, i a fer-la visible.

 • Margarida Valeri LA CONVERSA - MARGARIDA VALERI I FERRET 27 de de juny de 2022

  La Margarida Valeri i Ferret, nascuda a Barcelona, el 24 de juny de 1937, va estudiar al Col·legi Sant Josep (actualment Escola Vedruna Gràcia) i vivia a Vallcarca. El 1955 va entrar a formar part de les Germanes Carmelites de la Caritat (Vedrunes) i el 1961 es va incorporar al Col·legi Sagrat Cor de Tona. Actualment viu a Barcelona, a la Comunitat de Gràcia.

 • SERVEI D'ATENCIÓ DIGITAL SERVEI D'ATENCIÓ DIGITAL PER EMPRESES I PROFESSIONALS AUTÒNOMS 21 de de juny de 2022

  En el marc del projecte Talent i Noves Oportunitats (TTT) s’ha impulsat un Servei d'Atenció Digital adreçat a empreses i professionals que vulguin adaptar el seu negoci al context digital, transformar-lo i fer-lo créixer.

 • PP2022 PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS 2022 15 de de juny de 2022

  50.000 euros del pressupost municipal de l’any 2022 es destinaran a projectes proposats per la ciutadania. 

 • Inauguració Camp Lloses INAUGURACIÓ DEL NOU EQUIPAMENT MUSEÍSTIC DEL CENTRE D’INTERPRETACIÓ DEL CAMP DE LES LLOSES 13 de de juny de 2022

  El passat dissabte va tenir lloc la inauguració del nou equipament museístic del Camp de les Lloses, un projecte d'ampliació que es va començar a finals del 2020 i que aquest 2022 ha finalitzat la seva construcció.

 • RENOVABLES 2030 TONA REP DUES SUBVENCIONS PER VALOR D’UN MILIÓ I MIG D’EUROS PER IMPULSAR EL SEU PLA DE TRANSICIÓ ENERGÈTICA 8 de de juny de 2022

  Amb la primera subvenció, que té un valor d'1,4 milions d'euros i és la més gran de la història del municipi, es renovarà el 92% de l'enllumenat públic. Amb la segona, de 101.000 euros, s'instal·larà energia fotovoltaica per autoconsum que abastirà cinc edificis municipals. Totes dues formen part del Programa Renovables 2030 de l’Àrea d’Acció Climàtica de la Diputació de Barcelona.

 • PLE ORDINARI DEL MES DE MAIG 27 de de maig de 2022

  Donades les darreres incorporacions, es va acordar la modificació de l’Equip d’Alcaldia, i els representants de la Comissió de Delimitació Territorial i de la Comissió Especial de Comptes.

 • Equip Alcaldia MODIFICACIÓ DEL CARTIPÀS MUNICIPAL 18 de de maig de 2022

  Amb la presa de possessió del regidor Marc Crous i Carrilero, en substitució de la regidora d’ERC Tona, Núria Sisó, s’han adoptat una sèrie de mesures organitzatives per redistribuir les regidories del govern local i determinar les funcions que li corresponen desenvolupar a cadascuna d’elles.

 • Presentació ACTIVEM EL CIVISME ENGEGA LA CAMPANYA ‘ACTIVEM EL CIVISME’ 4 de de maig de 2022

  Amb la posada en marxa de la campanya ‘ACTIVEM EL CIVISME’ es treballarà per reduir l’incivisme al municipi i millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes.

 • PLE ORDINARI DEL MES D'ABRIL 29 de d’abril de 2022

  Ahi va tenir lloc la presa presa de possessió del regidor d'ERC-AM, Marc Crous Carrilero, ens substitució de la fins ara regidora d'Urbanisme Núria Sisó.

 • Ruta memòria INAUGURADA LA RUTA DE MEMÒRIA DEMOCRÀTICA DE TONA 22 de d’abril de 2022

  Ahir, dins el programa d'activitats de la Setmana Cultural,  va tenir lloc l’acte d’inauguració dels 6 nous espais de la Ruta de Memòria Democràtica de Tona que, juntament amb l’espai que ja disposàvem, conformen una ruta de 7 espais que segueixen el format del Memorial Democràtic de la Generalitat de Catalunya (Xarxa d'Espais de Memòria).

 • Fem barris UN ANY DE LA POSADA EN MARXA DE L'APLICACIÓ 'FEM BARRIS FEM POBLE' 21 de d’abril de 2022

  Des de l’Equip de Regidoria d’Ecologia i Territori ens agradaria de fer balanç dels primers mesos de l’aplicació (App) Fem Barris Fem Poble, ara que fa just un any que es va posar en marxa.

 • Ajuntament de Tona PLE ORDINARI DEL MES DE MARÇ 1 de d’abril de 2022

  Aprovat inicialment el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible del municipi que té per objecte establir les estratègies de mobilitat sostenible. La vigència d’aquest pla és fins al 2026 i reflexiona sobre els diferents modes de transport, tot tenint en compte els diferents usos que han de tenir els carrers (mobilitat, joc, trobada, passeig, etc.), per tal de dissenyar unes actuacions que potenciïn els modes més sostenibles i la vitalitat dels nostres carrers.

Darrera actualització: 03.02.2021 | 08:16
Darrera actualització: 03.02.2021 | 08:16