BONA VALORACIÓ DE LES CAMINADES 'PASSOS AMB SALUT'

Dimarts, 12 de juliol de 2016 a les 11:29

Fa un any i mig va iniciar-se una nova activitat comunitària impulsada pel CAP Tona i l’Ajuntament deTona, amb la col.laboració del Centre Excursionista i la Mancomunitat La Plana, i batejada amb el nom de “PASSOS AMB SALUT”.

L’objectiu d’aquesta activitat ha estat promoure la socialització i els hàbits saludables, i aquesta combinació ha donat lloc a una caminada setmanal.

Aquestes passejades es porten a terme amb la col·laboració dels propis participants caminadors, ja que són ells els que queden cada dilluns davant del CAP per a sortir a caminar en grup. Són també els participants els que decideixen la ruta i els que mantenen viu el grup. I esporàdicament els acompanya un professional del CAP.

Al llarg dels mesos, s'ha acabat formant un grup obert de caminades en el qual qualsevol persona s'hi pot afegir. No cal inscriure’s, sinó simplement ser davant del CAP els dilluns a les 9:30h i portar un bon calçat. I és clar, a l'estiu, també una bona gorra.

Per finalitzar aquest primer cicle de caminades, en les qui hi ha participat una vintena de persones, es va realitzar una caminada diferent. I és que el fi de festa va tenir lloc a dalt el turó del Castell, amb esmorzar inclòs.

Des del CAP Tona felicitem a totes les persones caminadores per seguir aquesta iniciativa tan saludable i animem a altres persones a formar part d'aquest grup de cara el setembre.
Concretament es tornaran a engegar les caminades coincidint amb el curs escolar, el dilluns dia 12 de setembre a les 9:30 davant del CAP Tona.

Us hi esperem!

Darrera actualització: 12.07.2016 | 11:38