EL PINTOR TONENC SANTI AULET, NOMENAT FILL PREDILECTE DE TONA

Dijous, 28 de març de 2019 a les 00:00

El Ple de l’Ajuntament de Tona va aprovar ahir, per unanimitat, el nomenament del pintor tonenc Santi Aulet i Roma fill predilecte de Tona.

L’acord fou motivat per haver exercit d’ambaixador de Tona i exportat el nom del municipi arreu a través de les seves obres en les quals ha plasmat, en multitud d’ocasions, els paisatges tonencs. Tanmateix també se li reconeix la seva participació altruista en diversos projectes de poble i la seva col·laboració en tot allò que se li ha demanat per al poble i la seva gent, ajudant així a contribuir a conservar les tradicions culturals.

La sessió plenària que va tenir lloc ahir va servir també per aprovar, per unanimitat de tots els grups amb representació al consistori, el Reglament Orgànic Municipal (ROM), l’augment salarial del personal per a l’exercici 2019 i modificar el contracte vigent amb l’empresa Soler Energy Services, SL, empresa que gestiona l’enllumenat públic de Tona, per tal que a partir d’ara sigui l’Agència Local de l’Energia d’Osona qui fiscalitzi la correcte execució del contracte.

Darrera actualització: 28.03.2019 | 13:26