El Pla Educatiu de Tona farà una enquesta sobre la formació d'adults a Tona

Divendres, 2 de novembre de 2018 a les 00:00

Entre els dies 2 i el 9 de novembre es recolliran les opinions de la ciutadania per tal de conèixer els punts forts i els punts a millorar en relació a la formació d'adults a Tona.

L'enquesta es dirigeix a tota la població adulta de Tona i s’emmarca en el Pla Educatiu, que té com a un dels objectius fomentar la formació al llarg de la vida.

Mitjançant aquest procés es recull informació dirigida a conèixer aspectes com el nivell formatiu de la població adulta de Tona, les pràctiques de formar-se durant l'etapa adulta, i l'opinió sobre l'oferta formativa per a adults existent a Tona. A partir d’aquestes dades es podrà saber quina oferta i metodologies formatives és més importants reforçar i com es poden millorar els serveis educatius existents dirigits a les persones adultes.

L’enquesta és completament anònima, ja que la informació recollida només s’utilitzarà per fer estadístiques a nivell de municipi, i es durà a terme a peu de carrer i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, amb el suport d'una persona enquestadora.

Darrera actualització: 02.11.2018 | 11:55